"Jeg tror på, at mad vil definere vores fremtid. Verdens fødevareproduktion har en betydelig indvirkning på vores dagligdag - og på hvordan morgendagens samfund vil forme sig".

Alt handler om det helt rigtige produkt

90% af alle ny-lancerede fødevareprodukter er væk igen inden for et år!

Jeg har håndplukket en alliance af professionelle eksperter i fødevarebranchen for at hjælpe dig med at lykkes i processen fra idé til skalering af din virksomhed.

Vores skræddersyede workshops og services guider dig effektivt og sikkert til målet.

Fie Hansen-Hoeck, stifter Fødevarebranche professionel

"Jeg tror på, at mad vil definere vores fremtid. Verdens fødevareproduktion har en betydelig indvirkning på vores dagligdag - og på hvordan morgendagens samfund vil forme sig".

Alt handler om det helt rigtige produkt

Op imod 90% af alle ny-lancerede fødevareprodukter er væk igen inden for et år!

Jeg håndplukker alliancer af professionelle eksperter i fødevarebranchen for at hjælpe dig med at lykkes i processen fra idé til skalering af din virksomhed.

Vores skræddersyede workshops og services guider dig effektivt og sikkert til målet.

Fie Hansen-Hoeck, stifter
Fødevarebranche professionel

Kontakt mig for en eksklusivt
20-minutters GRATIS møde her

Økosystem & Workshops

Jeg håndplukker alliancer af de bedste fødevareeksperter i komplementære discipliner. Sammen tilbyder vi værdifulde workshops og tjenester, der er bygget til at imødekomme fødevaresektorens behov – og for at nå Verdensmålene for bæredygtig udvikling.

Min metode

Er at kombinere og sammensmelte disse fire discipliner

My method

for effektivt at skabe det rigtige produkt.

Vi gør DIN INNOVATION & PRODUKTUDVIKLING 100%

At nå til “the bliss point” er at opnå ultimativ tilfredshed og smag. Det er det nøjagtige punkt, hvor mad gør dig tilfreds. Hvis et fødevareprodukt når den rette balance mellem sødme, salt og fedt vil det tilfredsstille kunderne på en måde, som får dem til at vende tilbage for at købe mere. Og det er netop her, at produktet får potentiale til at blive en bestseller. 

Jeg har valgt at arbejde sammen med kogebogsforfatter og kok Trine Hahnemann. Hun er kendt i Danmark og internationalt som en enestående og kompromisløs produktudvikler med eget brand. Hun har hjulpet og inspireret store og små virksomheder i arbejdet med tekstur og smag i udviklingen af deres produkter. Sammen har vi udviklet fire værdifulde workshops, der hjælper dig med at finde og udvikle “det rigtige produkt”. 

Workshop 1: Udvikling af ideer baseret på de nyeste fødevaretrends 
En forskelligartet gruppe af kokke og eksperter vil være med til at skabe, mens de arbejder sammen. Merværdi for dig: 10 nye ideer til bæredygtige produkter, produktvarianter eller koncepter i din specifikke produktkategori. 

Workshop 2: Opnå  “the bliss point”
Smag er alt, men der er mere i det. Et avanceret panel af erfarne smagsdommere vil lære dig om madens udtryk, herunder smag, lugt og tekstur – og give dig hands-on feedback på dine produkter. Det hele foregår i et top-specialiseret professionelt Electrolux køkken. 

Workshop 3: Produkttjek, indkøb & leverandører
Få anbefalinger til primær producenter, og om hvordan du udvikler et produkt fra jord til salgskanal. Vi har stor erfaring med at arbejde indenfor små og store forsyningskæder og ved, hvordan man skaber et unikt produkt uanset volumen.  

Workshop 4: Fast track innovation / Produktudvikling
Fuldskala proces fra idé til færdigt produkt.

Beliggenhed: Hahnemanns Køkken – læs alt om det her

Vi OPTIMERER produkter og emballage

Fireball er et dynamisk og strategisk bureau med specifik detailhandels-viden og kompetencer. Sammen har vi udviklet og skræddersyet værdifulde og tilgængelige workshops, som optimerer fødevareprodukter og virksomheder:

Workshop 1: Fødevare- og forbrugertendenser
Du får indsigt i de mest banebrydende og transformerende tendenser og fænomener, der former, hvordan vi vil prioritere og forbruge i den nærmeste fremtid. Få et forspring i innovation, relevans og produktsucces på en interaktiv, sjov og engagerende måde. 

Workshop 2: Idéudvikling  og konceptcamp
Tænker ud af koncept-boksen. En hurtig og interaktiv workshop, der udfordrer dig og dit team til at komme på nye og banebrydende produkt-koncepter og idéer. Med gennemprøvede teknikker udfordrer vi din kreativitet maksimalt. Alt sammen med det formål at skabe nye og operationelle løsninger.

Workshop 3: Emballagedesign
Identitet, effekt og bæredygtighed er blot nogle af de overvejelser, vi gør os, når vi udvikler emballage. Denne dybdegående workshop har til formål at tydeliggøre definitionen på en strategisk emballage og udforske forskellige veje at gå i forhold til design. 

Workshop 4: Fra identitet til aktivering 
Et godt produktdesign sælger sig selv – både i den fysiske butik og i den digitale. Men hvordan sælger produktet endnu mere end den plads, det tager på hylden? Hvordan aktiverer vi det, og gør det levende uden traditional reklame og kampagnetænkning? En workshop med fokus på at skabe praktisk mulige idéer og implementérbare løsninger, som kan komme ud at leve. 

Læs mere om Fireball her

Vi gør DIN KOMMUNIKATION effektiv

Det er ikke nemt at kommunikere præcist – hverken for lidt, for meget eller forkert – når du skal sælge dine produkter og have dit vigtige budskab igennem. Rie Helmer, kommunikationsrådgiver, medietræner, journalist og tidligere TV-vært, ved alt, hvad der er værd at vide om, hvordan du med præcis kommunikation kan brænde igennem på skærmen med dit budskab. Vi har udviklet fire workshops, som kan hjælpe dig, når du skal finde, formulere og kommunikere DIT produkt og DIN historie effektivt i det virtuelle rum, så du kan sælge mere.

Online workshop 1: Sådan sælger du dine produkter online
Når du ikke kan mødes med dine kunder ansigt til ansigt på møder eller messer skal du lære, hvordan du får succes med at sælge online.

Online workshop 2: Sådan kommunikerer du dig selv – og dit produkt
Kunderne køber ikke bare dine produkter. De køber også “dig” og din historie og den værdi, dine produkter skaber for dine kunder. Derfor skal du have styr på din storytelling, når du kommunikerer med dine potentielle købere. Lær, hvordan du fortæller historien om DIG og DINE produkter, så din kunde kan se det hele for sig.  

Workshop 3: Vejen til en købers hjerte
Når du sælger dine produkter, er det afgørende, at du kender de forskellige typer af køberes krav til dig som leverandør. I denne workshop vil du lære, hvad du har brug for at holde styr på for at få dine produkter opført på “hylderne”. 

Workshop 4: Brænd igennem skærmen
Én-til-én skærm-træning, hvor du lærer teknikken til at præsentere overbevisende foran et kamera. Du lærer, hvordan du bliver professionel at både se og høre på, og hvordan du kan skrue op og ned for dine personlige virkemidler, så du skaber nærvær på skærmen. Tag fat i os hvis du vil have hjælp til kernefortælling, budskaber, kommunikationsstrategi og – kanaler eller bare vil høre mere. Vi glæder os til at kommunikere med dig!

Tag fat i os hvis du vil have hjælp til kernefortælling, budskaber, kommunikationsstrategi og – kanaler eller bare vil høre mere. Vi glæder os til at kommunikere med dig!

Vi gør KAPITALREJSNING simpel​

For at udvikle en virksomhed og få succes er der ofte brug for ny kapital, men det kræver viden og tid – og er svært at klare selv. Vi kan hjælpe dig med at rejse kapital og udarbejde investor-præsentationer, samtidig med, at du fokuserer på at udvikle virksomheden. Vi rådgiver dig i de forskellige veje, der er til at nå målet om at fremskaffe den nødvendige kapital, hvad enten det er fra fonde, private business angels eller institutionelle investorer.  

Vores tilgang er enkel, vi starter med to workshops for at komme i dybden ift. dine behov og opbygge en stærk business case:

Workshop 1: Kortlægning af dine kapitalbehov for at opbygge en solid business case

Workshop 2: Udarbejdelse af kapital- og handlingsplan

Ofte er der behov for at udarbejde stærkt materiale til investor-kommunikation, herunder udvikle præsentation af din business case, finansiel analyse og cap table – eller blot skrive en skarp fondsansøgning. Vi hjælper gerne med udarbejdelse af disse dokumenter. Vores team af erfarne analytikere er klar til at hjælpe med at udvikle alt det materiale, der er brug for ift. at lykkes med kapitalrejsning for din virksomhed. 

Når vi har plan og materiale på plads, identificerer og kontakter vi relevante finansieringskilder på dine vegne – og hjælper gerne med introduktion til relevante potentielle investorer fra vores omfattende netværk.

Kontakt os endelig for yderligere information. 

FOREDRAG

Book os til et foredrag. Vi holder af at dele vores viden, indsigter og meninger om mad og fødevarer med andre. Dem har vi nemlig mange af! Kontakt os endelig her.

Ydelser

Strategi

Løsninger som skaber og fører til merværdi:

  • Go-to-market strategi
  • Produkt- og kategoristrategi
  • Impact management & Verdensmålene

Skalér dit salg

Struktur- og procesoptimér for at adressere segmenter og salgskanaler – BtB og BtC:

  • Detail 
  • Grossist
  • Foodservice
  • Agent / Distributor
  • E-handel
  • Specialbutikker

Viden / Indsigter Analyse

Implementér gennem viden og praktisk erfaring:

  • Indsigter
  • Undersøgelser
  • Fokusgrupper
  • Indsigter
  • Fortolkning af data

Network Matchmaking

Bliv forbundet til relevante interessenter i fødevarebranchen gennem vores aktive, brede og dybe netværk:

  • Interessent kortlægning
  • Én-til-én forbindelser
  • Bliv forbundet til relevante indkøbere
  • Bliv forbundet via Fooducer platform

Om

Fie Hansen-Hoeck

Jeg har arbejdet som CEO i nogle af Danmarks største retailkæder (Netto / Salling Group og ISO / Dagrofa). Gennem årene har jeg indkøbt, markedsført og solgt tusinder af produkter fra hele verden – og jeg ved, hvor svært det er at bryde igennem med et produkt. Mit fokus har altid været “Det rigtige produkt” – Bedre mad til alle og kundeoplevelsen.

Nuværende stillinger:

  • Producters – fødevare-konsultentvirksomhed, CEO & stifter
  • Fooducer – fødevare-teknologivirksomhed, medstifter og medejer
  • Mentor (start-ups)
  • Investor

Professionelt bestyrelsesarbejde og tillidsposter:

  • Bestyrelsesformand i Madkulturen – Institution der arbejder for bedre mad til alle, etableret af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
  • Bestyrelsesmedlem i: Alm. Brand A/S, Danske Spil, Softline Møbler, Fair Trade Mærket
  • Næstformand i Dansk-Afrikansk Erhvervsforening
  • DI – “Women on Board” 
  • Natur & Landbrugskommisionen – 2013
  • Tænketanken for bæredygtigt forbrug og grønne forretningsmodeller – 2013

Se profil på linkedin:

Mission

Min mission er at demokratisere mad – at arbejde for bedre mad til alle:

  • Ved at gøre ordentlige, velsmagende og bæredygtige produkter tilgængelige for flere mennesker.  
  • Ved at accelerere et globalt og transparent fødevaresystem som korresponderer med Verdensmålene for bæredygtig udvikling.

Min tilgang er at hjælpe med at professionalisere produktudvikling og transformere den til succesfulde bæredygtige produkter til gavn for mennesker og planeten.

Det siger kunderne

Fie er ikke kun erfaren, men også fantastisk til at skabe forbindelser og en skarp strateg. Hun er også - måske allervigtigst - en sand fornøjelse at arbejde sammen med. I Millennial Consulting har jeg, sammen med resten af teamet, haft fornøjelsen af flere samarbejder med Fie i løbet af efteråret. Det var egentligt ikke så væsentligt, om Fie havde kasketten på som kunde, mentor for vores unge konsulenter eller rådgiver for vores ledelsesteam; i alle rollerne tilførte hun en fantastisk energi, stillede alle de rigtige spørgsmål og med et talent for at skubbe både mennesker og projekter til at blive lige en tand bedre.
Fie har værdifuld erfaring fra fødevarebranchens mange sider. Hun har også et imponerende aktivt netværk på tværs af sektorer - både i det private erhvervsliv og i det offentlige. Derfor er hun en effektiv døråbner til relevante stakeholders og forstår at sætte sit netværk i spil til glæde for andre.
Michael Ingemann
Think Hospitality
- Partner
I Business Finland har vores medlems-virksomheder stor værdi af at bruge Fies dybe erfaringer og tværgående kendskab til alle led i fødevarebranchen - og især hendes direkte adgang til indkøbere i alle typer salgskanaler. Gennem fokuserede og værdifulde workshops lærer virksomhederne, hvad der kræves af dem for at kunne få succes på det danske såvel som på det europæiske marked.
Philip Bank
Business Finland
- Senior advisor
Fie er visionær og har konsekvent fokus på gensidig værdiskabelse og respekt, som er en forudsætning for, at vi kunne skabe bæredygtig forretning sammen. Den impact det samarbejde skabte, gør at jeg også har valgt at arbejde sammen med Fie om at konceptualisere og udvikle fødevare-dimensionen i Global River Center - herunder at øge fokus og etableringer af bæredygtig handel og partnerskaber på det afrikanske kontinent.
Elizabeth Boye
Sociability and Global River Center
- CEO

Udvalg af kunder

hahnemanns_kokken_logo
Asset 4@4x
super_brugsen_logo
landbrug_foedvare_logo
millenium
business_findland_logo
sociability_logo
images (1)

Kontakt

fhh@producters.dk
+45 28 30 32 34

Producters ApS

Nørre Farimagsgade 58, 2. tv.
1364 Copenhagen K

CVR: 10134064

Kontakt mig for et eksklusivt 20-minutters GRATIS møde her:

Hvis du vil finde kunder og sælge mere

Gå til Fooducer!
Når du vil møde nye kunder eller finde nye leverandører. Fooducer er den eneste løsning på markedet som kombinerer matchmaking og produktadministration. Fooducer er en one-stop platform, som skalerer din fødevareforretning.